Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rollhouse
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rulouri exterioare aluminiu, usi garaj
340 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rulourile exterioare sunt o solutie pentru umbrire eleganta cu numeroase beneficii:

protectie antiefractie - pot fi dotate cu sisteme de inchidere.
izolare termica si fonica - lamelele fiind umplute pe interior cu spuma poliuretanica.
instalare eleganta - sistem suprapus (caseta pozitionata deasupra ramei, fapt ce duce la ascunderea sistemului si o estetica desavarsita) sau sistem apicat (caseta fiind pozitionata pe exteriorul ramei).
durabilitate - rulourile sunt rezistente la intemperii si actiunea razelor solare
actionare facila - mecanica cu snur sau manivela si electrica cu intrerupator sau telecomanda.
La cererea dumneavoastra, va putem oferi masuratori si montaj, precum si detalii despre costul transportului pentru comenzile din tara. In Bucuresti montajul este gratuit. Tel 0760.420.268

USI GARAJ

• Usi garaj tip rulou
• Usi garaj sectionale

Usile de garaj tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra. Confectionata din aluminiu, usa de garaj tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Acestea pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala.

Usile de garaj sectionale produse de catre noi au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Ca si usile de garaj tip rulou, usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica.
Din Gura in Gura